14 Nisan 2015 Salı

Volvo XC90 Excellence


Her geçen gün daha da büyüyormuş gibi görünen büyük SUV pazarına şu sıralar yeni bir trend hakim. İki adet tekli arka koltukla konfor seviyesini daha da üst seviyeye ulaştıran modeller parası olana benzeri bulunması zor bir lüks sunuyor.

Dışarıdan bakıldığında seçilmesi zor olan Excellence versiyonu 8 kollu jantlar, B ve C sütunlarına eklenen kromajlı kalın çubuklar ve kapıların altına yerleştirilen Excellence armalı krom çıtalarla standart XC90 modellerinden ayrılabiliyor.


Pirelli'nin ekstra sessiz lastikleriyle donatılan aracın gövdesinde de ek ses yalıtım malzemeleri kullanılmış. Bagajın ön bölümüne de bu amaçla bir separatör yerleştirilen XC90 Excellence arka kısımda iki adet tekli koltuk sunuyor.


Ön koltuklar gibi ayarlanabilen arka koltuklarda uyluk ve ayak destekleri, ısıtma, havalandırma ve masaj fonksiyonları bulunuyor. Kafalıkları da ek yan destek sunan bu bölümde buzdolabı, tepsiler, dokunmatik ekranlar, özel tasarım şampanya flütleri, ısıtma ve soğutmalı bardaklıklar, 19 hoparlörlü Bowers & Wilkins ses sistemi ve ek depolama bölümleri bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder