6 Temmuz 2013 Cumartesi

6 Temmuz 2013

Haftasonuna yakışır bir kare oldu, artık çok sık olmamakla beraber haftasonları özellikle ev ahalisinin isteği üzerine birşeyler pişirmeye başladım. Önceleri hep ben akıllarına düşürürdüm. Yaptığımız hamur işinin yumuşak ve puf puf olmasının sırrının daha yumuşak hatta epey yumuşak kıvamda hamur hazırlamak olduğunu keşfettiğimden beri yaptığım her hamur işinde sonuç iyi olmaya başladı. Yukarıdaki haşhaşlı sarma.
Hazır hamur işlerine başlamışken geçtiğimiz haftasonu yaptığımız pideleri de eklemeden edemeyeceğim.

Mutfak camımdan sarkan üzümler epey büyüdüler. Geçen yıl ramazan ayında yiyorduk bakalım bu yıl ne zaman yiyeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder